Ştirile Zilei

10 Iul. 2020 / 18:29

Igor Dodon este gata să poarte discuţii cu PAS şi Platforma DA

O decizie privind demiterea Guvernului poate fi luată doar în cadrul unui format politic larg. Şeful statului, Igor Dodon susţine că este gata să poarte discuţii cu reprezentanţii Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) şi ai Platformei Demnitate şi Adevăr (DA), alături de Partidul Socialiştilor din Moldova (PSRM) şi Partidul Democrat din Moldova (PDM). Între timp, Platforma DA declară că săptămâna viitoare va depune totuşi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, iar lidera PAS, Maia Sandu, spune că pentru demiterea Executivului trebuie căutate voturi la PDM, ultimii însă afirmă că nu vor accepta un astfel de scenariu, relatează Mesager.

10 Iul. 2020 / 18:00

Starea de urgenţă în sănătate publică, prelungită

Starea de urgenţă în sănătate publică este prelungită în Republica Moldova până pe 31 iulie. Despre aceasta a informat premierul Ion Chicu, după şedinţa de astăzi a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică.

10 Iul. 2020 / 17:23

COVID-19 în Moldova: Încă opt decese şi 258 de cazuri noi de infectare

Alte 258 de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Tot astăzi au decedat încă opt persoane din cauza COVID-19.

10 Iul. 2020 / 16:49

APP a reziliat contractul de concesiune cu Avia Invest

Agenţia Proprietăţii Publice (APP) a reziliat contractul de concesiune cu Avia Invest şi cere restituirea bunurilor Aeroportului Internaţional Chişinău, relatează Mesager. În acelaşi timp, Avia Invest dezminte informaţiile cu privire la rezilierea contractului de concesionare.

10 Iul. 2020 / 16:18

Primăria Cahul intră în carantină

Primăria municipiului Cahul intră în carantină începând de astăzi, 10 iulie, în legătură cu apariţia unor cazuri de infectare cu noul Coronavirus în rândul angajaţilor.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineața de weekend! Program matinal.

Vezi programul complet

Moldova 2

Fenta. Film artistic

Vezi programul complet

Radio Moldova

MATINAL DE WEEKEND

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

ARMONII CELESTE

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta