Ştirile Zilei

26 Mar. 2019 / 19:38

Noi cazuri de rujeolă la Chişinău

Opt cazuri noi de rujeolă au fost înregistrate la Chişinău. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sănătate (ANSP) Publică, toţi pacienţii sunt membrii unei familii care aparţin unei confesiuni şi care s-au întors recent din Craiova (România). Copiii din familia respectivă nu au fost vaccinaţi, relatează Mesager.

26 Mar. 2019 / 19:20

Meteorologii anunţă Cod Galben de vânt

Meteorologii au emis Cod Galben de vânt. Avertizarea este valabilă de miercuri dimineaţa până joi, 28 martie.

26 Mar. 2019 / 18:23

Preşedintele AŞM va fi ales pe 9 aprilie

Academicianul Ion Tighineanu este unicul candidat la funcţia de preşedinte al Academiei de Ştiinţe a Moldovei (AŞM). Concursul a fost organizat transparent, chiar dacă au existat şi unele critici. Despre aceasta a menţionat academicianul Mitrofan Ciobanu, preşedintele Comisiei de alegere a preşedintelui AŞM. Potrivit regulamentului, pe 9 aprilie, atunci când va fi convocată Adunarea Generală a AŞM, membrii acesteia urmează să se expună prin vot secret asupra candidaturii lui Ion Tighineanu. Academicianul afirmă că este pregătit pentru această funcţie, relatează Mesager.

26 Mar. 2019 / 17:15

Discuţii la Preşedinţie privind crearea unei coaliţii de guvernare

Preşedinţii formaţiunilor care au acces în Parlament, cu excepţia Partidului Şor, au purtat astăzi discuţii cu preşedintele Igor Dodon în vederea formării unei majorităţi parlamentare. După întrevederea cu Igor Dodon, şefii de partid au făcut declaraţii pentru presă.

26 Mar. 2019 / 16:30

Încă o persoană a decedat de gripă

Încă o persoană a decedat din cauza gripei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 ani, din raionul Comrat. Victima nu a fost vaccinată împotriva gripei sezoniere.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Erudit cafe.

Vezi programul complet

Moldova 2

Ecoul horelor străbune. Ansamblul "Joc".

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta