Ştirile Zilei

28 Sep. 2020 / 20:47

Stare de urgenţă în sănătate publică din 1 octombrie

A fost instituită stare de urgenţă în sănătate publică, din 1 octombrie, pe unităţi teritorial-administrative. Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică constată că situaţia epidemiologică este nefavorabilă, fiind determinată în principal de tendinţele negative majore atestate în anumite unităţi administrativ-teritoriale ale ţării.

28 Sep. 2020 / 20:28

Meteorologii anunţă vreme ploioasă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru marţi, 29 septembrie, cod galben de instabilitate atmosferică. Sunt prevăzute averse însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic, relatează Radio Moldova Actualităţi.

28 Sep. 2020 / 19:45

Igor Dodon, înregistrat de CEC în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, cu şase voturi pentru, două contra şi o abţinere, candidatul la funcţia de preşedinte, Igor Dodon, desemnat de către adunarea cetăţenilor.

28 Sep. 2020 / 19:17

Moldova va primi un ajutor unic în valoare de 500 de milioane de ruble din partea Rusiei

Republica Moldova va primi un ajutor unic în valoare de 500 de milioane de ruble din partea Federaţiei Ruse. Banii vor fi oferiţi agricultorilor a căror roadă a fost spulberată de seceta din acest an. Anunţul a fost făcut de către preşedintele ţării Igor Dodon după ce a susţinut o video conferinţă cu omologul său rus Vladimir Putin, relatează Mesager.

28 Sep. 2020 / 19:10

Maşinile parcate neregulamentar vor fi duse într-o parcare specială

Maşinile parcate neregulamentar, inclusiv pe trotuare, vor fi ridicate de către poliţie, transportate şi depozitate la parcarea specială, achitarea însă va fi făcută de către proprietarii automobilelor. Măsura vine să stopeze fenomenul de parcare neregulamentară a mijloacelor de transport. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, vor fi desfăşurate un şir de activităţi de prevenire şi combatere a ileglităţii pentru a eficientiza circulaţia rutieră, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Săptămâna sportivă. *Realizator M. Sandu

Vezi programul complet

Moldova 2

MESAGER. Program informativ.

Vezi programul complet

Radio Moldova

SONORITĂŢI DIVINE

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

S DE LA SEARĂ

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

UERT PREZINTĂ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta