Ştiri

Sursa imaginii: oficial.md

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Electorala 2019

12 Feb. 2019 / 18:58

Atenţionarea Preşedinţiei de către CEC, atacată în judecată

Atenţionarea Preşedinţiei Republicii Moldova de către Comisia Electorală Centrală a fost atacată în judecată. Anunţul a fost făcut astăzi de către preşedintele, Igor Dodon, după întrevederea cu şefii misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon susţine că i-a informat pe ambasadorii străini despre atacarea în judecată  a Comisiei Electorale Centrale.

„Această decizie a CEC a fost deja atacată în instanţă ca fiind ilegală şi nemotivată. Le-am spus diplomaţilor că voi continua să comunic cu concetăţenii noştri, dat fiind că s-au acumulat multe probleme cu caracter social şi economic”, a notat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Vom aminti că pe data de opt februarie Comisia Electorală Centrală a atenţionat Preşedinţia Republicii Moldova asupra inadmisibilităţii implicării în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 şi a aplicat sancţiune sub formă de avertisment Partidului Politic „Partidul Socialiştilor din Republica Moldova” (PSRM) pentru utilizarea resurselor administrative.

Comentarii