Ştiri

Sursa imaginii: tvrmoldova

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Electorala 2019

12 Feb. 2019 / 16:59

Ilan Şor lansează noi critici la adresa lui Igor Dodon, Preşedinţia reacţionează

Ilan Şor lansează din nou critici în adresa preşedintelui, Igor Dodon. Candidatul Partidului Politic „Şor” comentează vizitele de peste hotare, în interes politic. Acuzaţiile au fost făcute la scurt timp după anunţul lui Ilan Şor de acum câteva zile prin care a făcut publice cadourile trimise lui Igor Dodon. Preşedinţia spune că şeful statului nu se implică în lupta electorală pentru a nu fi ţinta polemicilor, relatează Mesager.

„Dodon îşi permite să încalce legea şi să viziteze sistematic locaţii turistice din afara ţării, în interes politic. Suntem nevoiţi să suportăm cinismul şi haosul”, a declarat candidatul Ilan Şor.

„Ce era în genţi?”, au întrebat jurnaliştii.

„Dodon ştie. Poate în curând va povesti, daţi-i ceva timp. Aşa cum a recunoscut că am fost în Monaco, aşa o sa recunoască şi asta”, a declarat Ilan Şor.

Serviciul de presă al instituţiei prezidenţiale a emis un comunicat de presă în care precizează că şeful statului a decis să nu se implice în această luptă electorală pentru a nu fi ţinta polemicilor şi îndeamnă concurenţii electorali să acţioneze în baza ideilor şi strategiilor proprii şi să nu atace preşedintele şi instituţia prezidenţială.

„Preşedintele ales a decis să nu se implice în această luptă electorală pentru a nu fi ţinta polemicilor. Solicităm tuturor candidaţilor electorali să-şi realizeze potenţialul  în baza ideilor şi strategiilor pe care le au şi nu din contul tentativelor de a intra în polemici cu instituţia prezidenţială şi cu preşedintele nemijlocit”, se arată în reacţia preşedinţiei.

Comentarii