Ştiri

Sursa imaginii: ipn.md

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Electorala 2019

18 Oct. 2019 / 19:42

Vasile Calmaţui, nemulţumit că autorităţile au modificat în ultimul moment adresa secţiei de votare 50/16

Candidatul independent pentru funcţia de deputat pe circumscripţia Nr. 50, Vasile Calmaţui, este nemulţumit că autorităţile au modificat în ultimul moment adresa secţiei de votare 50/16 din Montreuil, Paris. El spune că o astfel de decizie îi va aduce un prejudiciu moral şi electoral, pentru că deja a distribuit adresa iniţială electoratului şi susţinătorilor, relatează Mesager.

Vasile Calmaţul afirmă că astfel alegătorii săi vor fi împiedicaţi să voteze, deoarece nu cunosc adresa nouă şi nu vor reuşi să ajungă la urne. El spune că a depus o contestaţie la Comisia Electorală Centrală, care însă a fost respinsă.

„Sunt dezavantajat, cetăţenii sunt dezavantajaţi că li se schimbă adresa de pe o zi pe alta, ei nu vor putea vota şi până la urmă legătura dintre cetăţeni şi această Republica Moldova se va micşora din ce în ce mai mult. Am spus tot timpul că unica soluţie pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să aibă un trai decent ca nimeni să nu-şi bată joc de ei este Unirea”, a spus Vasile Calmaţui.

Comentarii