Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Electorala

20 Oct. 2019 / 12:08

25 de secţii de vot sunt deschise în regiunea transnistreană a ţării în circumscripţia uninominală Nr. 48 pentru alegerile parlamentare noi

25 de secţii de votare sunt deschise în regiunea transnistreană a ţării în circumscripţia uninominală Nr. 48, pentru alegerile parlamentare noi. Circumscripţia include oraşul Slobozia, municipiile Tiraspol şi Bender. Potrivit directorului de programe Promo-Lex, Pavel Postică şi în cadrul alegerilor din data de 20 octombrie vor fi delegaţi câte un observator în fiecare secţie de votare, relatează Moldova 1.

Ulterior, a doua zi va fi prezentat raportul de monitorizare a alegerilor privind încălcările, dar şi va fi prezentat şi numărarea în paralel a voturilor.

„Asociaţia Promo-LEX va delega în fiecare secţie de votare din circumscripţia Nr.48 câte un observator care va monitoriza procesul electoral de la deschiderea secţiilor de votare până la totalizarea rezultatelor şi transmiterea tuturor proceselor verbale şi a tuturor documentelor aferente în adresa Circumscripţiei Electorale. În acest fel noi vom fi în stare a doua zi pe data de 21 să prezentăm publicului larg inclusiv numărarea în paralel a voturilor”, a declarat Pavel Postică, directorul de programe, Promo-LEX.

Alegerile parlamentare noi pe circumscripţia 48 au loc după ce candidatul independent Viorel Melnic şi-a depus mandatul.

Comentarii