Ştiri

Sursa imaginii: pdm.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

16 Feb. 2020 / 17:19

Candidatul PDM pe circumscripţia Hînceşti, Ion Mereuţă, s-a lansat în campanie

Îşi propune să implementeze programe sociale şi să îmbunătăţească nivelul calităţii vieţii cetăţenilor – sunt priorităţile candidatului Partidului Democrat din Moldova (PDM) pentru funcţia de deputat pe circumscripţia 38, Ion Mereuţă, care s-a lansat astăzi în campania electorală. Mereuţă a declarat că va avea un program pro-european pe care îl va consulta cu cetăţenii fiecărei localităţi din circumscripţie, relatează Mesager.

„De ce Ion Mereuţă? În primul rând, pentru că Ion Mereuţă este de aici de la Hînceşti şi cu certitudine va reprezenta cu demnitate pe toţi locuitorii raionului Hânceşti în Parlament. Oamenii aici la Hînceşti aşteaptă: drumuri, şcoli, grădiniţe, spitale, pensii, salarii, şi nu în ultimul rând pentru că el este parte a echipei PDM - unicul partid care a realizat lucruri concrete aici în Hînceşti”, a menţionat Pavel Filip,  preşedintele PDM.

„Platforma mea electorală este una pro-europeană, este una pentru oameni, voi discuta-o în toate cele 40 de localităţi din circumscripţia uninominală nr. 38. Vom munci împreună pentru calitatea vieţii cetăţenilor, să fie în creştere, să fie garantată asistenţa medicală, accesul liber la educaţie şi formare profesională, grija faţă de persoanele în etate şi faţă de familiile social-vulnerabile, implementarea programelor sociale, să facem tot posibilul ca această baştină să prospere”, a spus Ion Mereuţă.  

Ion Mereuţă este jurist de profesie şi va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Comentarii