Ştiri

Sursa imaginii: agora.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Electorala

15 Feb. 2020 / 14:59

Candidatul PSRM, Ştefan Gaţcan, la alegerile din circumscripţia 38 s-a lansat oficial în campania electorală

Programe de stagiere pentru medicii din sate şi consultaţii gratuite pacienţilor social-vulnerabili. Sunt câteva dintre obiectivele candidatului Partidului Socialiştilor din Republica Moldova pentru circumscripţia nr.38 Hânceşti, Ştefan Gaţcan. Concurentul electoral s-a lansat astăzi în campanie electorală, relatează Moldova 1.

„Stoparea exodului de emigrare este unul dintre obiectivele noastre primordiale prin crearea condiţiilor decente de trai şi redarea încrederii în ziua de mâine. O ţară poate fi prosperă doar având o naţiune sănătoasă, iată de ce, în calitate de medic, voi promova în parlament sănătatea naţiunii”, a declarat candidatul PSRM, Ştefan Gaţcan.

„Eu cred ca să avem un asemenea candidat în Parlamentul Republicii Moldova este o mândrie pentru noi toţi. În Parlament avem nevoie de specialişti în toate domeniile, care să fie profesionist, care să promoveze susţinerea domeniului respectiv”, a declarat preşedintele PSRM, Zinaida Greceanâi.

Candidatul Partidului Socialiştilor este cu numărul doi în buletinul de vot. Ştefan Gaţcan este conferenţiar, profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

 

Comentarii