Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Electorala

27 Feb. 2020 / 18:37

Disensiuni între candidatul PSRM şi cel al Partidului „Şor”, la parlamentarele din Hânceşti

Partidul politic Şor îl acuză pe Ştefan Gaţcan, candidatul PSRM la parlamentarele din Hânceşti, că face campanie electorală în timpul orelor de muncă şi că oferă consultaţii gratuite pentru cei din circumscripţia numărul 38. Contactat de Moldova 1, Gaţcan respinge acuzaţiile.

„Tot ce se întâmplă în circumscripţia 38 Hânceşti denotă că participarea mea în campania electorală a devenit deranjată pentru guvernare. Faptul că la începutul campaniei electorale am fost atacat de către cei din dreapta, iar acum de către cei din stânga arată că sunt un candidat incomod pentru majoritatea dintre ei”, afirmă Vitalie Balinschi, candidat pentru funcţia de deputat din partea Partidului „Şor”.

Contactat de Moldova, candidatul socialiştilor, Ştefan Gaţcan respinge acuzaţiile şi afirmă că socialiştii nu au depus nicio sesizarea la Consiliul Electoral de Circumscripţie Hânceşti în privinţa candidatului Partidului Politic ŞOR.

„Nu am habar, nu am niciun material şi nu depun nicio cerere şi o să vedeţi şi pe parcurs din partea mea şi a partidului nu va surveni nico cerere, sută la sută. Eu ca profesor universitar, conferenţiar la catedră de ultra sonografie, obstretică şi ginecologie. Am dreptul în afara orelor mele de lucru, pentru că eu sunt angajat doar pe 0,5 la universitate. Am dreptul să consult unde doresc şi ce doresc”, a subliniat Ştefan Gaţcan, candidat pentru funcţia de deputat din partea PSRM.

La alegerile parlamentare noi din Hânceşti luptă pentru fotoliul de deputat şapte candidaţi. Este vorba despre democratul Ion Mereuţă care va fi primul în buletinele de vot, urmat de Ştefan Gaţcan din partea socialiştilor, Olesea Stamate de la PAS, Vitalie Balinschi de la Partidul Politic „Şor”, Dorin Chirtoacă de la Blocul electoral „Unirea”, Grigore Cobzac care candidează independent şi Anatolie Postolache de la PLDM.

Comentarii