Ştiri

Sursa imaginii: ZDG

Postat de: trm.md

Ştiri / Electorala

10 Feb. 2020 / 16:14

Grigore Cobzac, înregistrat la funcţia de deputat în circumscripţia uninominală din Hînceşti

Al şaselea candidat înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare noi din Hânceşti, este candidatul independent, Grigore Cobzac, transmite Radio Moldova Actualităţi.

Cobzac este fost membru al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) dar a plecat din partid după ce PAS nu l-a înaintat în calitate de candidat pentru alegerile din Hânceşti. Ulterior, acesta a decis să candideze independent.

Grigore Cobzac este din Hânceşti şi are 61 de ani şi este fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XX-a (2014-2018) în fracţiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova. În ianuarie 2015 el a renunţat la funcţia de preşedinte al raionului Hânceşti în favoarea celei de deputat în Parlament.

Consiliul electoral al circumscripţiei nr.38, Hânceşti, urmează să stabilească în această săptămână lista finală a candidaţilor la funcţia de deputat la alegerile noi din 15 martie. Fotoliul de parlamentar în circumscripţia nr. 38 a devenit vacant după ce democratul Alexandru Botnari a fost ales primar de Hânceşti şi a renunţat la mandatul de deputat.

 

 

Comentarii