Ştiri

Sursa imaginii: sputnik.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Electorala

23 Oct. 2020 / 21:16

Noi promisiuni din partea lui Igor Dodon, candidat independent la prezidenţiale

Tariful la căldura livrată consumatorilor din Chişinău se va micşora. Promisiunea vine din partea candidatului independent, Igor Dodon, care spune că aceasta se va întâmpla imediat ce va fi micşorat tariful la consumul de gaze naturale pentru consumatorii final, informează Mesager.

Igor Dodon a menţionat că cel mai probabil decizia va fi luată săptămâna viitoare. În cadrul emisiunii "Igor Dodon Răspunde", candidatul independent a spus că dacă va obţine al doilea mandat de preşedinte va asigura investiţii în sistemul medical şi va reglementa preţurile la medicamente în farmacii.

Totodată, Igor Dodon promite că vaccinul rusesc antiCOVID-19, în cantitate de câteva sute de mii de doze, ar urma să ajungă în Republica Moldova în noiembrie.

„Cred că până la mijlocul lunii noiembrie sau cel târziu spre sfârşitul lunii, primul vaccin va ajunge în Moldova din Federaţia Rusă. Se vor imuniza benevol cei care vor fi de acord să se vaccineze. Imunizarea în masă, va fi posibilă în primele luni din anul viitor”, a declarat Igor Dodon.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. Igor Dodon va fi numărul patru în buletinul de vot.

Comentarii