Ştiri

Sursa imaginii: captură video

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

26 Oct. 2020 / 18:38

Obiectivele pe care şi le propune Maia Sandu dacă va ajunge preşedinte

Republica Moldova a fost şi va fi casa noastră comună de care trebuie să avem grijă cu toţii. Mesajul îi aparţine candidatei la prezidenţiale din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu. Candidata susţine că la întrunirile sale electorale vorbeşte cu oameni de diferite etnii şi care vorbesc limbi diferite, însă toţi îşi doresc acelaşi lucru: o conducere competentă, care rezolvă problemele oamenilor, relatează Mesager.

În programul său electoral, Maia Sandu a prezentat cinci obiective pe care îşi propune să le îndeplinească dacă va ajunge în fruntea statului. Printre acestea sunt: pensie minimă de 2.000 de lei, acordarea a câte două miliarde de lei anual pentru proiecte de modernizare a satelor, scoaterea Moldovei din izolare şi apropierea de Uniunea Europeană.

„Oamenii peste tot îşi dorescacelaşi lucru - condiţii elimentare de trai pentru o viaţă decentă, cu o conducere competentă şi cinstită, care ascultă şi rezolvă problemele oamenilor, locuri de muncă, salarii şi pensii, medicină normală şi educaţie. Toţi oamenii din Moldova vor o ţară despre care fiecare din noi să spună cu mândrie: sunt cetăţean al Republicii Moldova”, a spus Maia Sandu.

Comentarii