Ştiri

Sursa imaginii: Privesc.eu:captură video

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

18 Ian. 2020 / 13:38

Olesea Stamate - candidatul PAS la alegerile parlamentare pe circumscripţia Hînceşti

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a anunţat că Olesea Stamate, ex-ministra Justiţiei, este candidatul PAS la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr. 38 Hînceşti. Anunţul a fost făcut astăzi, 18 ianuarie, în cadrul unui briefing, de lidera partidului, Maia Sandu, după şedinţa Consiliului Naţional Politic.

„Am decis să înaintăm un candidat apartinic, pe Olesea Stamate. Şi facem apel pentru alte partide pro-europene, în special Platformei DA, să susţină acest candidat, care are şanse foarte bune şi care va fi un deputat pe potriva aşteptărilor cetăţenilor Republicii Moldova. Olesea Stamate este o mare luptătoare pentru reforma justiţiei şi pentru combaterea corupţiei, este specialist în drept şi Parlamentul Republicii Moldova are nevoie de specialişti veritabili în drept. Noi considerăm că Stamate este candidatul potrivit, îi acordăm sprijin şi facem apel la colegii de la Platforma DA şi alte forţe politice pro-europene să susţină candidatul apartinic - Olesea Stamate”, a declarat Maia Sandu.

Menţionăm că începând cu data de 15 ianuarie a început desemnarea şi înregistrarea candidaţilor la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti. Alegerile în circumscripţia nr.38 vor avea loc pe 15 martie.

Comentarii