Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

16 Feb. 2020 / 15:13

Olesea Stamate s-a lansat în campania electorală pentru circumscripţia Hînceşti

Îşi propune să creeze condiţii decente de trai pentru toţi locuitorii, să oprească hoţii şi să lupte împotriva corupţiei şi abuzurilor. Sunt priorităţile candidatei Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, pentru funcţia de deputată pe circumscripţia nr. 38 Hînceşti. Fosta ministră a Justiţiei s-a lansat astăzi în cursa electorală şi a declarat că sloganul său de campanie va fi „Împreună pentru dreptate”, relatează Mesager.

„Despre asta este invitaţia Maiei Sandu, ca noi, cetăţenii acestei ţări, să fim mai puri, mai curajoşi şi mai uniţi. Sloganul acestei campanii va fi „Împreună pentru dreptate”. Vom vorbi cu fiecare locuitor să lupte alături de noi împotriva hoţilor şi pentru o echipă care este unica ce poate aduce dreptatea înapoi, în Republica Moldova”, a spus Olesea Stamate.

„Împreună cu Olesea Stamate am pornit şi am gândit cea mai complicată reformă din această ţară -reforma justiţiei, şi atunci când am anunţat măsuri dure împotriva corupţilor, pentru a curăţa acest stat, judecătorii şi procurorii corupţi s-au unit cu corupţii din Parlament şi au început să ne pună piedici, dar Olesea Stamati nu s-a speriat, a fost atacată de trolii corupţilor, dar nu a cedat, a rezistat”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu.

Olesea Stamate este avocată şi va figura pe poziţia a treia în buletinul de vot.

Comentarii