Ştiri

Sursa imaginii: moldova.org

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

09 Feb. 2020 / 16:34

PPDA îl va susţine pe Grigore Cobzac pe circumscripţia Hânceşti

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA) îl va susţine pe candidatul independent Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr. 38, Hânceşti. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul Biroului Naţional Politic al formaţiunii, relatează Moldova 1.

Potrivit unui comunicat, membrii PPDA declară că până în prezent au făcut totul pentru a identifica un candidat comun neafiliat politic, iar decizia de astăzi are la bază o reflecţie temeinică şi asumată.

Totodată, formaţiunea a lansat un apel către alte partide proeuropene să-şi retragă candidaţii, pentru a-i asigura lui Grigore Cobzac victoria.

Ulterior, Grigore Cobzac a venit cu o reacţie pe pagina sa de Facebook, menţionând că susţine iniţiativa PPDA: „Salut iniţiativa de astăzi a Partidului Politic Demnitate si Adevăr de a mă susţine în scrutinul parlamentar din 15 martie 2020, circumscripţia Hânceşti 38. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă şi în continuare voi comunica cu cetăţenii pentru a obţine acest mandat (…) Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toţi candidaţii care au aspiraţii europene”, a scris deputatul.

Alegerile parlamentare noi în circumscripţia nr. 38 Hânceşti vor avea loc pe data de 15 martie.

Comentarii