Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Electorala

10 Feb. 2020 / 15:23

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului „Şor”, înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare noi

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului Politic „Şor”, este al patrulea candidat înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare noi din circumscripţia numărul 38, Hînceşti, relatează Radio Moldova Actualităţi.

În vârstă de 43 de ani, Vitalie Balinschi este licenţiat în drept economic. Pe parcursul activităţii sale a deţinut mai multe funcţii publice precum de şef al Inspectoratului Fiscal Orhei şi Chişinău.

În perioada 2011-2015 a deţinut funcţia de consilier raional Orhei, iar în 2015-2019 de consilier în Consiliul Municipal Orhei, unde a contribuit la realizarea reformelor infrastructurale şi sociale din oraş. Vitalie Balinschi este căsătorit şi are trei copii.

De menţionat că Consiliul electoral al circumscripţiei nr.38, Hânceşti, urmează să stabilească în această săptămână lista finală a candidaţilor la funcţia de deputat la alegerile noi din 15 martie. Fotoliul de parlamentar în circumscripţia nr. 38 a devenit vacant după ce democratul Alexandru Botnari a renunţat la fotoliul de deputat în favoarea celui de primar de Hînceşti.

 

Comentarii