Ştiri

Sursa imaginii: TVR Moldova

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Electorala

17 Ian. 2020 / 11:09

Vlad Ţurcanu - candidatul PUN, la alegerile parlamentare pe circumscripţia Hânceşti

Vlad Ţurcanu, prim-vicepreşedinte al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), este candidatul PUN la alegerile parlamentare noi din circumscripţia uninominală nr. 38, Hînceşti. El susţine că în următoarele două luni de campanie electorală, va merge în toate localităţile din această circumscripţie, pentru ca vocea lor să fie auzită în Parlament.

„În următoarele două luni voi cutreiera cele 40 de localităţi, dintre care mai multe municipii, sate şi comune pentru ca această circumscripţie să aibă o voce în Parlament. În Hânceşti s-au dezvoltat multe proiecte în ultimii ani, o bună parte au fost şi sunt finanţate de România. Sunt însă dezechilibre majore între unele localităţi şi altele. Există o problemă cu locurile de muncă, deşi s-a investit mult în infrastructură. Este un raion care se mărgineşte cu România şi care ar merita mai mult decât atât”, a declarat Vlad Ţurcanu.

Liderul PUN, Octavian Ţâcu, a menţionat în cadrul unei conferinţe de presă, că are aşteptări mari de la această circumscripţie, iar participarea la alegeri va fi un prim test pentru partidul reorganizat.

„Este o circumscripţie românească alcătuită din cetăţeni care simt şi gândesc româneşte şi noi avem aşteptări foarte mari de la această circumscripţie, care va fi pentru noi un prim test al partidului reorganizat”, a spus Octavian Ţâcu.

Menţionăm că începând cu data de 15 ianuarie a început desemnarea şi înregistrarea candidaţilor la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti. Asta după ce deputatul PDM, Alexandru Botnari, a renunţat la această funcţie în favoarea celei de primar.

Comentarii