Ştiri

Sursa imaginii: TRM

Ştiri / Comunicate

30 Oct. 2018 / 10:13

Radio Modova - 88 de ani alături de ascultători

La 30 octombrie curent, Radio Moldova sărbătoreşte împreună cu întreaga ţără, frumoasa aniversare de 88 de ani. Radio Moldova a prins viaţă şi s-a dezvoltat graţie inspiraţiei echipei sale valoroase, iar IPNA Compania „Teleradio-Moldova” continuă a fi o instituţie media sinonimă cu profesionalismul jurnalistic.

Cu această deosebită ocazie, administraţia Companiei îşi exprimă profunda recunoştinţă fiecărui angajat pentru efortul depus în edificarea radioului public, pentru competenţa, responsabilitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Preşedinta Companiei, Olga Bordeianu, a felicitat cordial echipa radio, menţionând: „Am încredere că echipa noastră radio vă continua să îşi folosească profesionalismul, iscusinţa şi creativitatea pentru a rămâne în continuare în inimile ascultătorilor noştri. Ne aflăm în top şi avem cei mai mulţi ascultători pe ţară, iar acest fapt se datorează nemijlocit muncii enorme pe care fiecare o realizează, cu dedicaţie, în cadrul companiei. Pentru efortul depus şi pentru emoţiile pe care le transmiteţi pe undele radio, vă mulţumesc şi vă felicit! Să aveţi parte de sănătate,  inspiraţie, prosperitate, pace în suflet şi gânduri senine”.

Colaboratorilor li se urează succese, realizări măreţe, inspiraţie nemărginită şi multe emoţii pozitive, departe de oricare invidie şi obstacole întîlnite în procesul de muncă creativă.

S-a trecut prin multe etape de încercare pînă acum, dovedind că Radio Moldova reprezintă  un exemplu de responsabilitate, abnegaţie şi muncă asiduă a mai multor generaţii de reporteri, prezentatori, regizori, tehnicieni. În acelaşi mod se va trece şi peste următoarele încercări, pînă radiodifuziunea publică va dobândi un statut unic în audienţă şi popularitate.

În prezent, angajamentul pe care şi-l asumă Radio Moldova în faţa ascultătorilor este indispensabil unei societăţi democratice, în care tronează informarea corectă şi  promovează standardele internaţionale. Instituţia Publică Naţională a Audiovizualului „Teleradio-Moldova” va satisface şi în continuare, cu onestitate, misiunea de informare corectă şi imparţială a cetăţenilor, iar postul public de radio va demonstra în activitatea sa că este un vehicul de comunicare marcat de calitate, operativitate şi diversitate. 

La mulţi ani Radio Moldova!

Comentarii

Ultimele Ştiri

Simona Halep în turul al treilea la Dubai

Ştiri / Sport

19 Feb. 2019 / 17:00

Simona Halep în turul al treilea la Dubai

Supercupa Moldovei va avea loc la Tiraspol

Ştiri / Sport

19 Feb. 2019 / 16:12

Supercupa Moldovei va avea loc la Tiraspol

PSRM: Vom reface infrastructura sportivă în Moldova

Ştiri / Alegeri parlamentare 2019

19 Feb. 2019 / 16:04

PSRM: Vom reface infrastructura sportivă în Moldova

Producţia industrială s-a majorat în 2018

Ştiri / Economic

19 Feb. 2019 / 14:20

Producţia industrială s-a majorat în 2018

Persoanele care nu se pot deplasa la secţiile de votare pot solicita urna mobilă

Ştiri / Alegeri parlamentare 2019

19 Feb. 2019 / 13:59

Persoanele care nu se pot deplasa la secţiile de votare pot solicita urna mobilă

Vezi arhiva