Ştiri

Sursa imaginii: tvrmoldova.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Cultură

25 Mai 2019 / 19:53

Muzica Desenelor Animate a revenit cu o nouă ediţie

Muzica Desenelor Animate a revenit cu o nouă ediţie. În această seară pe scena Teatrului Verde din Chişinău au răsunat melodiile preferate ale tuturor vârstelor. Concertul în aer liber a fost susţinut de „Moldovan National Youth Orchestra”. Pe scenă au urcat peste 200 de muzicieni, printre care interpreţii Ana Cernicova, Alexandru Manciu, Natalia Gordienco, Igor Sârbu, Stela Boţan, Alex Calancea şi Amelia Uzun, relatează Mesager.

Concertul a fost o adevărată sărbătoare pentru copii, care s-au distrat de minune.

„Este o atmosferă foarte veselă şi copiii au muncit foarte mult ca să ne arate rezultatul”. „E vesel şi frumos. Ne place foarte mult concertul”, au spus copiii.

Şi cei maturi s-au delectat cu muzica din desenele animate. Oamenii spun că şi-ar dori mai des evenimente de acest gen.

„E un prilej de a ieşi un pic la natură şi de a savura o melodie perfectă”. „Am dori să arătăm copilului nostru ceva frumos, de a susţine tineretul care face muzică de calitate”. „Practic toate piesele le cunoaştem din desene animate pe care le privim împreună”, au menţionat spectatorii.

Prima ediţie a Proiectului „Muzica Desenelor Animate” a fost organizată anul trecut şi a adunat peste patru mii de spectatori de toate vârstele.

Comentarii