Loading
ro en ru
Cultură
13 Mai 2013 | 20:07
O echipă Mesager va relata de la Malmö
O echipă Mesager ţine pulsul celui mai grandios show muzical al anului - "Eurovision 2013". Colegii noştri au luat deja drumul spre Malmö. Astfel, pe parcursul acestei săptămâni, fiţi cu ochii pe noi, pentru a fi informaţi zi de zi despre tot ce se întâmplă în culise şi pe scena concursului.
“Noi, echipa Mesager, zburăm acolo, la Malmö, ca să putem transmite fiecărui telespectator toate emoţiile trăite alături de reprezentanta Moldovei la Eurovision. Vom relata, în fiecare seară, cum au loc pregătirile pentru concurs şi cum vor decurge semifinalele şi finala Eurovision”, a precizat prezentatoarea Mesager Dorina Gherganov. 

Deşi a avut unele probleme în timpul procedurii de verificare a actelor, echipa a reuşit să le depăşească, iar acum se află în Suedia.

“Nu eram în listă, dar până la urmă am reuşit. Sperăm că Moldova se va plasa pe un loc foarte bun”, a menţionat cameramanul Mesager Timur Cârlan. 

Între timp, la Opera din Malmö, s-a desfăşurat deschiderea oficială a concursului Eurovision. Participanţi din 39 de ţări au păşit pe covorul roşu, au dat interviuri şi autografe. La ceremonie, Aliona Moon a fost  apreciată drept cea mai elegantă prezență.

Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Zimbru Chişinău a obţinut un rezultat bun în deplasarea de la Sofia, şi speră la calificarea în runda următoare a Europa League. Meciul va avea loc, joi 24 iulie pe Stadionul Zimbru din capitală.
Dialog Social
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam