Loading
ro en ru
Cultură
13 Mai 2013 | 20:07
O echipă Mesager va relata de la Malmö
O echipă Mesager ţine pulsul celui mai grandios show muzical al anului - "Eurovision 2013". Colegii noştri au luat deja drumul spre Malmö. Astfel, pe parcursul acestei săptămâni, fiţi cu ochii pe noi, pentru a fi informaţi zi de zi despre tot ce se întâmplă în culise şi pe scena concursului.
“Noi, echipa Mesager, zburăm acolo, la Malmö, ca să putem transmite fiecărui telespectator toate emoţiile trăite alături de reprezentanta Moldovei la Eurovision. Vom relata, în fiecare seară, cum au loc pregătirile pentru concurs şi cum vor decurge semifinalele şi finala Eurovision”, a precizat prezentatoarea Mesager Dorina Gherganov. 

Deşi a avut unele probleme în timpul procedurii de verificare a actelor, echipa a reuşit să le depăşească, iar acum se află în Suedia.

“Nu eram în listă, dar până la urmă am reuşit. Sperăm că Moldova se va plasa pe un loc foarte bun”, a menţionat cameramanul Mesager Timur Cârlan. 

Între timp, la Opera din Malmö, s-a desfăşurat deschiderea oficială a concursului Eurovision. Participanţi din 39 de ţări au păşit pe covorul roşu, au dat interviuri şi autografe. La ceremonie, Aliona Moon a fost  apreciată drept cea mai elegantă prezență.

Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Un hobby neobişnuit - încondeiatul ouălor de struţ! Aceasta este îndeletnicirea Ecaterinei Saviţchi. Vezi ce mâini dibace are meşteriţa autohtonă în ediţia din această seară a emisiunii „Cine vine la noi?”.
Moldova 1
„Moldova în Direct” te invită marţi, 15 aprilie, la un dialog cu trei foşti şefi de stat. Invitaţi în platoul emisiunii vor fi fostul preşedinte al Poloniei Aleksander Kwaśniewski, fostul preşedinte al Serbiei, Boris Tadić şi ex-preşedintele Albaniei, Rexhep Meidani.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam