Ştiri

Sursa imaginii: facebook

Postat de: trm.md

Ştiri / Cultură

08 Apr. 2020 / 09:30

Quarantine Fest – primul festival caritabil online din Moldova

Pentru prima dată, astăzi, 08 aprilie, începând cu ora 18.00 vom avea posibilitatea să participăm la un festival online. Evenimentul are drept scop strângerea fondurilor pentru susţinerea cadrelor medicale, aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Deşi suntem practic blocaţi în casă există multe căi de a ne menţine buna dispoziţie – dincolo de distanţarea socială şi spălatul riguros pe mâini. Iar pentru a destinde un pic atmosfera din locuinţele noastre şi pentru că, muzica şi primăvara nu este în carantină, mai mulţi artişti de la noi vor susţine un recital live, în cadrul primul festival online din Moldova - Quarantine Fest, evenimentul este organizat şi susţinut de vinăria Chateau Cristi şi va putea fi vizionat online din orice colţ al lumii”, a relatat Olesea Cember, manager de proiect.

Quarantine Fest, pe lângă faptul că va oferi trei ore de muzică de calitate va susţine şi o cauză caritabilă alăturându-se campaniei #ÎmpreunaPentruVoi, prima iniţiativă socială din Moldova din perioada pandemiei. În perioada desfăşurării Quarantine Fest se vor colecta bani pentru a contribui la această cauză.

„Quarantine fest va susţine cauza caritabilă privind strângerea fondurilor pentru susţinerea cadrelor medicale implicate în lupta cu pandemia de COVID-19. În descrierea evenimentului va fi ataşată platforma unde a fost iniţiată această campanie, iar acolo orice doritor va putea să doneze bani pentru susţinerea cadrelor medicale din Republica Moldova”, a mai spus Olesea Cember.

În cadrul evenimentului Quarantine Fest by Chateau Cristi vor evolua artiştii: Natalia Barbu; Nikorason’g; Elena Karafizi; Pasha Parfeni; Tania Cerga & Andrei Glavan; Via Dacă; Sunstroke Project.

 

Comentarii