Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Diaspora

20 Mai 2020 / 11:02

Air Moldova prelungeşte restricţiile de zbor

La cursele pentru zborurile operate de compania aeriană Air Moldova, din Republica Moldova, în perioada 22 – 28 mai, vor fi acceptaţi doar cetăţenii deţinători ai vizelor de reşedinţă şi ai permiselor de şedere în ţările spre care intenţionează să călătorească. De asemenea, călătorii trebuie să verifice cu autorităţile statului în care intenţionează să călătorească sau să-l tranziteze toate restricţiile de călătorie sau de intrare impuse. În caz de nerespectare a acestor restricţii, compania aeriană îşi rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor. Este anunţul făcut în această dimineaţă pe pagina oficială a companiei.

Restricţii sunt impuse şi pentru zborurile spre Republica Moldova. În acest caz, vor fi acceptati doar pasagerii cetăţeni ai Republicii Moldova, membrii de familie ai acestor cetăţeni; persoane care posedă o viză de lungă şedere, un permis de şedere sau un document echivalent permisului de şedere eliberat de autorităţi; persoane care se deplasează în interes profesional dovedit prin viză, permis de şedere sau un alt document echivalent; membri ai misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizaţiilor/misiunilor internaţionale, precum şi membrii familiilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar.

În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a Coronavirusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecţie la toate zborurile operate de companie. Toţi pasagerii la cursele operate de compania Air Moldova în această perioadă sunt rugaţi să poarte în mod obligatoriu măşti şi mănuşi de o singură folosinţă.

Comentarii