Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Diaspora

11 Dec. 2019 / 09:35

Arta şi vinurile moldoveneşti, promovate în Emiratele Arabe Unite

Atragerea investiţiilor din Emiratele Arabe Unite în Republica Moldova, în special în domeniul agro-alimentar, au fost promovate în cadrul expoziţiei internaţionale AGRISCAPE UAE, care s-a desfăşurat în oraşul Abu Dhabi. Solicitat de Radio Moldova Actualităţi, ambasadorul Extarordinar şi Plenipotenţiar al ţării noastre în Emiratele Arabe Unite, Victor Haruţa a declarat că acest eveniment are drept scop promovarea imaginii Republicii Moldova dar şi de a oferi informaţiile necesare potenţialilor investitori.

Totodată, ambasadorul a specificat că în Abu Dhabi a mai fost organizat, în premieră, un eveniment de promovare a artei şi vinului moldovenesc.

„Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite a organizat în premieră un eveniment de promovare a artei şi vinului moldovenesc în această ţară. Scopul evenimentului a fost de a promova imaginea ţării noastre în regiune dar şi de a oferi posibilitate producătorilor de vinuri din Republica Moldova pentru extindere pe piaţa nouă de desfacere. Seara artei şi vinului moldovenesc în Emiratele Arabe unite a adunat în jur de 100 de participanţi, printre care ambasadori străini acreditaţi în Emiratele Arabe Unite, reprezentanţi ai sectorului privat, potenţiali importatori de vinuri şi a altor produse agroalimentare, precum şi potenţiali investitori în Republica Moldova”, a conchis Victor Haruţa

Comentarii