Ştiri

Sursa imaginii: Madein.md

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Diaspora

26 Apr. 2019 / 15:49

Antreprenorii moldoveni, prezenţi cu un stand naţional la o expoziţie din China

18 entităţi economice din Republica Moldova, producătoare de miere, conserve de carne şi legume, gemuri, bomboane, biscuiţi şi napolitane, fructe uscate, produse destinate alimentaţiei copiilor, uleiuri din seminţe de viţă de vie, migdale, bostan şi nucă au participat la Expoziţia Internaţională de Mărfuri de Import din oraşul Tianjin, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Participarea ţării noastre la această expoziţie cu un stand naţional, a fost organizată de către Ambasada Republicii Moldova din or. Beijing, prin cooperare activă cu autorităţile or. Tianjin, precum şi cu sprijinul Agenţiei de Investiţii a Republicii Moldova şi a Camerei de Comerţ Moldova – China.

„În afară de produsele expuse pe un stand comun a ţării noastră, au fost prezentate pliante promoţionale ale companiilor autohtone. Conform site-ului ambasadei ţării noastre la Beijing este pentru prima dată când Republica Moldova expune în China o gamă atât de largă de produse autohtone ce nu ţin de producţia vinicolă”, a spus corespondentul Radio Moldova Actualităţi, Anatol Caciuc.

Comentarii