Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Diaspora

27 Mai 2019 / 18:55

O tânără din Moldova ne-a reprezentat cu succes ţara la Campionatul Mondial de dans din Croaţia

Imaginea Republicii Moldova a fost reprezentată cu succes de către Mira Iasîbaş – o tânără talentată, cu rădăcini din Găgăuzia. Mira a câştigat locul I la Campionatul Mondial „DanceStar ESDU”, care s-a desfăşurat în Croaţia, scrie moldova9.com.

Miroslava este dansatoare în trupa de dans pentru copii „Bravissimo”, condus de coregrafa Snejana Apostol.

„Campionatul Mondial este întotdeauna un lucru serios şi trebuie să avem o atitudine pe măsură. Aceasta este o victorie bine meritată. Ne-am pregătit mult pentru acest concurs. Şi rezultatele noastre se văd şi sunt apreciate pe scenele lumii”, a declarat Snejana Apostol.

Mira are doar cinci ani şi reuşeşte să se impună ca o adevărată campioană. Ea este cea mai mică din trupa ei de dans, unde sunt copii de 9-10 ani.

„Niciodată nu obosim să mergem la antrenamente, iar în zilele când nu le avem, atunci Mira poate să facă exerciţii la terenul de joacă din curtea casei sau în parc. Evident că Mira îşi doreşte să se joace cu copiii de vârsta ei, dar noi am învăţat să prioritizăm lucrurile. Mulţi spun că încercăm astfel să-i privăm de copilărie. Nu sunt de acord cu asta. Fiecare copil este individual. E şi normal că trebuie să se joace, să se odihnească, dar pentru a reuşi ceva în viaţă, din frageda copilărie trebuie să ştie să muncească şi să-şi şlefuiască talentul”, a spus Natalia Iasîbaş, mama Miroslavei.

Pe lângă faptul că Mira este o campioană adevărată, fata de doar cinci ani a devenit anul trecut şi Mini Miss Moldova. Frumoasa Mira se ocupă cu modellingul deja de trei ani de zile.

Comentarii