Ştiri

Sursa imaginii: news.ro

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Economic

08 Iul. 2019 / 12:41

Suportul financiar oferită de USAID pentru Republica Moldova va fi majorat cu 29 de milioane de dolari

Suportul financiar oferită de USAID pentru Republica Moldova va fi majorat cu 29 de milioane de dolari. Un acord în acest sens a fost semnat astăzi de prim-ministra Maia Sandu şi adjunctul Administratorului Biroului USAID pentru Europa şi Eurasia, Brock Bierman.

„Sprijinul dumneavoastră a fost şi este important pentru construirea statului de drept, pentru reformarea justiţiei, pentru construirea unui stat care să apere şi să susţină cetăţenii. Apreciem acest efort ş suportul pe care SUA îl acordă pentru creşterea competitivităţii economiei Republicii Moldova”, a declarat maia Sandu.

Banii ar urma să fie repartizaţi pentru diverse programe de promovare a ţării noastre, pentru economie, societate civilă şi creşterea competitivităţii.

„Sperăm la o implementare de succes a proiectelor noastre. Vom fi aici pentru a susţine toată Moldova. Vom continua programele guvernamentale şi cele de dezvoltare economică. Vom susţine programe de diversificare în anumite pieţe şi ne vom lăuda cu Moldova. Eu cred că ţara voastră are o oportunitate mare de a-şi arăta vinurile, patrimoniul, cultura. Vrem să atragem mai mulţi străini în Republica Moldova pentru a învăţa despre acest popor”, a comunicat Bierman.

 

Comentarii