Ştiri

Sursa imaginii: TRM.MD

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Eurovision 2019

02 Mar. 2019 / 18:16

Află cine sunt prezentatorii Finalei Naţionale Eurovision 2019

După ce v-am dezvăluit o parte dintre surprizele de care ve-ţi avea parte la Finala Naţională Eurovision 2019, astăzi vă prezentăm în exclusivitate gazdele marelui eveniment. Sunt talentaţi, carismatici, ingenioşi, energici şi îi vedeţi zilnic pe micile ecrane la postul public de televiziune, Moldova 1. Vin în faţa telespectatorilor cu ultimile noutăţi din viaţa social-politică din ţară, dar şi din showbizul autohnon. Este vorba despre Daniela Crudu, Doina Stimpovschii, Elena Băncilă şi Iurie Gologan, cei patru prezentatori ai ediţiei din acest an a Finalei Naţionale Eurovision. Cu multă bună dispoziţie, cu un profesionalism aparte şi ghidaţi după un scenariu bine pus la punct până în cele mai mici detalii, tandemul format din cei patru moderatori ne promit un show de zile mari.

Daniela Crudu este cea mai matinală prezentatoare. Zilnic, începând cu ora 06:55, vine în casele telespectatorilor cu emisiunea „Bună dimineaţa” şi „Bună dimineaţa de Week-end”. Diseară, însă va fi cea care ne va transmite atmosfera, aşa cum ştie ea cel mai bine din Camera Verde. „Eurovision este într-adevăr cel mai aşteptat eveniment muzical. E o pistă de lansare pentru mulţi artişti sau de promovare pentru cei care îşi doresc atingerea unor noi limite. Experienţa mea la Eurovision este o şansă oferită de Moldova 1 de a trăi senzaţii inedite: energie la maximum, interacţiuni memorabile şi nopţi nedormite care merită efortul. Anul acesta, deşi sunt doar 10 finalişti, sunt toţi tare bunicei, iar telespectatorii la sigur vor asista la un show şi concurs de zile mari” a declarat Daniela Crudu, pentru TRM.MD, care de altfel a venit şi cu un îndemn pentru toţi telespectatorii: „Umăriţi finala naţională Eurovision 2019, concurenţii au nevoie de susţinerea şi voturile Dvs, haideţi împreună să alegem o Melodie pentru Europa!” a conchis moderatoarea.

Doina Stimpovschi, este moderatoarea emisiunii „Cine vine la noi?”, care poate fi urmărită de luni până vineri începând cu ora 17:20. Deşi nu are foarte multă experienţă în televiziune, este sigură că în cele peste trei ore de transmisiune LIVE o să înveţe multe şi o să fie la nivelul aşteptărilor. „Despre mine, despre colegii mei, despre situaţii neprevăzute si despre cum să le depăşeşti. Ştiu sigur ca va fi o experienţă! Dacă va fi una fantastică ori mai putin strălucitoare rămâne de văzut. Îmi doresc sa mă ridic la nivelul aşteptărilor celor care au încredere în mine şi în colegii mei. Sunt bucuroasă să fiu lângă Elena, Iurie şi Daniela şi sper să facem treabă bună împreună. S-a muncit mult pentru ca finala naţională Eurovision Song Contest 2019 să intre în casele oamenilor sâmbătă seară, de la 21.15. Fiţi cu noi si susţineti participantul preferat” a declarat pentru TRM.MD, Doina Stimpovschii. 

Deşi este prezentatoare de ştiri şi de fiecare dată o vedeţi serioasă la televizor, astăzi descoperim o altă latură a Elenei Băncilă. „Am emoţii, pentru ziua de astăzi, e firesc, dar în acelaşi timp îmi imaginez că artiştii care vor lupta pentru onoarea de a reprezenta Moldova au emoţii de o 100 de ori mai mari. În momentul în care voi urca pe scenă voi încerca să primesc plăcere de la feeria concursului. Mai ales că voi avea alături colegi care îmi sunt tare dragi. Va fi minunat! Sunt sigură!”, a mai adăugat ştirista de la Moldova 1, Elena Băncilă.

Este la a treia apariţie pe scena Eurovision în calitate de gazdă a show-ului. Cu toate acestea, Iurie Gologan, spune că abia aşteaptă să retrăiască emoţiile şi spiritul „Eurovision Song Contest Moldova”. „Având onoarea şi plăcerea, evident, să transmit emoţiile primei ediţii a acestui show extraordinar, lansat în anul 2005, pe care-l consider strategic pentru ţara noastră în calitate de un important dialog cultural internaţional, urmat de un nouă experienţă în anul 2014, iată că astăzi abia aştept să retraiesc acele emoţii pe o nouă scenă, dar în acelaşi spirit - Eurovion Song Contest Moldova! Bafta concurenţilor, dar şi partenerelor mele de scenă, a încheiat Iurie Gologan.

Amintim că, diseară, începând cu ora 21.15 se va desfăşura cel mai aşteptat show din Republica Moldova- Finala naţională Eurovision 2019. Show-ul LIVE va fi transmis, în direct, de la ora 21:15, la Moldova 1, Radio Moldova Actualităţi, Radio Moldova Tineret, Radio Moldova Muzical şi on-line pe portalul TRM.MD.

 

Comentarii