Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Eurovision 2019

02 Mai 2019 / 17:19

Anna Odobescu, reprezentanta Moldovei la Eurovision, va pleca duminică la Tel Aviv

Pregătirile pentru Eurovision sunt pe ultima sută de metri. Anna Odobescu, interpreta care ne va reprezenta în acest an ţara la concursul internaţional, va zbura duminică spre oraşul Tel Aviv. Ea spune că se simte pe deplin pregătită de concursul din 16 mai, pentru care a lucrat cu specialişti de peste hotare, relatează Mesager.

„Deja pe 16 mai veţi putea aprecia rezultatele muncii noastre. Nu vreau să divulg secretele show-ului, dar o să vă spun un singur lucru: nu vom folosi deloc grafică computerizată şi elemente tehnice, va fi un moment pur artistic, aşa cum nu s-a întâmplat de mult la Eurovision. Vrem să punem arta pe prim plan şi nu efectele speciale. Sperăm că aşa îi vom surprinde frumos pe spectatori”, a declarat Anna Odobescu.

Interpreta speră că va accede în finală, dar încrederea oamenilor deja o face să se simtă învingătoare.

„Pentru mine cel mai important lucru e să am o prestaţie demnă, să se mândrească cei care mi-au dat votul. Şi pentru că sunt o perfecţionistă, o să fac tot ce îmi stă în puteri ca să ajung în finală, în top 10”, a menţionat reprezentanta Republicii Moldova din acest an la Concursul Eurovision din Tel Aviv.

Menţionăm că Republica Moldova va evolua cu numărul 3 în a doua semifinală, ce se va desfăşura în data de 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019 din 18 mai.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 15-lea an consecutiv organizatorul naţional al concursului Eurovision Song Contest. În 2018, Republica Moldova a fost reprezentată de către trupa DoReDos.

Toate informaţiile despre selecţia naţională Eurovision 2019 pot fi aflate AICI.

Comentarii