Ştiri

Sursa imaginii: TRM.MD

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Eurovision 2019

02 Mar. 2019 / 19:20

Eurovision 2019: Emoţiile concurenţilor înainte de finala naţională

Participanţii la finala naţională Eurovision 2019 spun că au mari emoţii şi fiecare dintre ei speră să fie câştigător. Concurenţii fac ultimele repetiţii şi spun că au mari emoţii, dar afirmă că abia aşteaptă să evolueze şi să demonstreze că piesa lor merită să ne reprezinte ţara la competiţia internaţională, relatează Mesager.

Pregătirile pentru finala naţională a concursului sunt pe ultima sută de metri. Moldova 1 a pregătit un show de excepţie. În studioul doi al televiziunii naţionale atmosfera este destul de tensionată.

„Bineînţeles că am emoţii, dar sunt orientată constructiv. Sper din tot sufletul că va învinge cel mai bun. Cântecul pe care îl voi interpreta e despre oamenii care au nevoie de putere pentru a supravieţui şi a trăi unele evenimente dificile, e vorba despre fiecare din noi, dar Dumnezeu este mare, este cu noi şi noi vom trece prin orice nenorocire”, a spus Marcela Scripcaru, participantă.

„Evident că suntem sub o mare tensiune şi noi toţi ne facem griji şi, bineînţeles, că vrem fiecare să fim învingători”, a menţionat Maxim Zavidia.  

„Fiecare participant este cu gândul la biruinţă. Sunt emoţii mari, deşi m-am liniştit puţin, dar cred că peste o oră-două vor fi mai multe emoţii, dar şi asta este ceva frumos”, afirmă Trupa Lemonique.

„Cred că totul va fi bine, indiferent de ce se va întâmplă. Este important să facem pe scenă tot ce putem. Vom face totul, vom da un mesaj şi o mulţime de energie”, a declarat Cristina Cociuc.

Precizăm că zece interpreţi concurează în această seară pentru a reprezenta Republica Moldova la competiţia Eurovision Song Contest 2019. Câştigătorul va fi ales de public, cât şi prin votul juriului de specialitate.

Finala naţională a concursului Eurovision 2019 va putea fi urmărită astăzi, 2 martie, LIVE, începând cu ora 21:15, la Moldova 1, Radio Moldova, Radio Moldova Muzical, Radio Moldova Tineret şi on-line pe portalul TRM.MD.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentantă la Eurovision 2018, la Lisabona, de către Trupa DoReDos, care a obţinut locul 10. Cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura în oraşul Tel Aviv (Israel). Cele două semifinale ale competiţiei vor avea loc pe 14 şi 16 mai, iar marea finală a concursului – pe 18 mai.

Comentarii