Ştiri

Sursa imaginii: eurovision.tv

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Eurovision

17 Mai 2019 / 00:12

Anna Odobescu nu s-a calificat în marea finală Eurovision 2019

Reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu nu a obţinut voturile necesare din partea juriului, dar şi a publicului pentru a se clasa în marea finală, ce va avea loc sâmbătă 18 mai, la Tel Aviv.

În urma celei de-a doua semifinale, reprezentanţii altor 10 ţări au obţinut un bilet spre finală. Mai jos vedeţi lista participanţilor care au acces în etapa finală a concursului.

Elveţia- Luca Hänni cu „She Got Me”

Denmarca - Leonora cu „Love Is Forever”

Suedia - John Lundvik cu „Too Late For Love”

Malta - Michela cu „Chameleon

Rusia - Sergey Lazarev cu „Scream”

Albania - Jonida Maliqi cu „Ktheju tokës”

Norvegia - KEiiNO cu „Spirit In The Sky”

Olanda - Duncan Laurence cu „Arcade”

Macedonia de Nord - Tamara Todevska cu „Proud”

Azerbaijan - Chingiz cu „Truth”

Astfel, în ultima etapă a concursului pe scenă vor evolua reprezentanţi din 26 de ţări. Şi doar unul dintre ei va fi desemnat învingătorul concursului internaţional de muzică „Eurovision Song Contest 2019”.

Amintim că Republica Moldova, până în prezent a fost reprezentată la Eurovision Song Contest de către Zdob şi Zdub, Natalia Gordienko, Natalia Barbu, Geta Burlacu, Nelly Ciobanu, DoReDos, Olia Tira, Pasha Parfeni, Aliona Moon, Cristina Scarlat, Eduard Romanyuta, Lidia Isac şi Sun Stroke Project, trupa care de altfel a obţinut cel mai bun scor al Moldovei până la ora actuală, clasându-se pe poziţia a treia.

Republica Moldova participă la această competiţie din 2005, iar difuzor oficial este postul public de televiziune Moldova 1.

Comentarii