Ştiri

Sursa imaginii: eurovision.tv

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Eurovision

18 Feb. 2020 / 15:25

Din culisele Eurovision: Cum decurg pregătirile pentru Finala Naţională

Au rămas zile numărate până la finala naţională a concursului de cântec „Eurovision 2020”. Cei 20 de participanţi îşi pregătesc „cărţile de vizită” sub care vor ieşi în scenă pe 29 februarie. Filmările au loc în aceste zile, la Moldova 1.

„Este vorba de mici clipuri video care vor fi difuzate înainte ca participantul să iasă pe scenă. Sunt nişte postcarduri de 47 de secunde, necesare. Publicul îi va cunoaşte mai bine, iar participanţii între timp vor pregăti scena. Aceste videouri vor fi o reprezentare a fiecărui interpret,”  a explicat Ala Alioşin, regizoarea proiectului.Dacă anii trecuţi participanţii realizau postacardurile fiecare în locaţii diferite şi după idei diferite, în acest an videourile sunt realizate de Compania „Teleradio - Moldova”  au acelaşi concept şi sunt axate pe ideea: „Play pe culoare”. 

Concurenţii apreciează noutatea proiectului.

„Nu este prima dată când mă filmez în postcarduri şi particip la Eurovisionul moldovenesc şi vreau să spun că este destul de interesant că au schimbat stilul şi locaţia, iar de data aceasta vedem ceva diferit decât în anii precedenţi. Sunt convins că la final vom avea ceva frumos. Pe lângă asta, observ cum an de an Eurovisionul, în ţara noastră se ridică la un nivel mai mare,” ne-a spus Maxim Zavidia participant.

„Mi se pare o idee foarte faină, eu m-am distrat foarte mult făcând aceste mici filmări. Îmi place că fiecare dintre noi a trebuit să aleagă un obiect care să facă parte din conceptul piesei şi cred că va ieşi ceva super fain” a opinat o altă participantă, Catarina Sandu.
Mai jos vedeţi mai multe imagini cu participanţii în timpul filmărilor.

 

Comentarii