Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Eurovision

16 Mai 2019 / 16:50

Piesa „Stay” a Annei Odobescu, apreciată de internauţi

Au mai rămas câteva ore până când va fi dat starul celei de-a doua semifinale a concursului european de cântec „Eurovision Song Contest”, în care vom vedea şi evoluţia reprezentantei Republicii Moldova. Anna Odobescu va ieşi pe scenă a treia şi va interpeta piesa „Stay”, care, de altfel, a primit recenzii foarte bune din partea internauţilor.

„Vocea ei îmi aminteşte de Celine Dion. Foarte frumoasă”, „Cea mai bună voce de la „Eurovision 2019”. Succes Moldova!”, „Succes vă urăm din partea Serbiei”, „Felicitări Moldova. Din partea Portugaliei aş oferi 12 puncte”, „Un cântec de suflet, frumoasă voce. Nu am răbdare să o văd pe scena de la Eurovision”- sunt doar câteva din comentariile internauţilor.

Vocea Annei este apreciată de concurenţii ei. Despre aceasta a povestit la emisiunea „Miezul Zilei”, corespondentul Moldova 1 la Eurovision, Teodor Guţu.

„Anna este considerată de către concurenţi şi jurnalişti drept cea mai buna voce. După fiecare repetiţie este aplaudată, iar mulţi dintre ei solicită să facă poze cu ea şi cer autografe”, a specificat Teodor Guţu.

Moldoveanca va avea însă parte de o concurenţă acerbă. Pe scenă vor mai ieşi 17 concurenţi, printre care reprezentanta României, Ester Peony, cu piesa „On a Sunday". Interpretul rus, Serghei Lazarev, va reveni pe scena Eurovision pentru a doua oară cu piesa „Scream".

Totuşi, favorita caselor de pariuri este piesa „Arcade” a lui Duncan Laurence, reprezentantul Olandei. Aceasta este cotată cu 28% şanse de a se situa pe primul loc în finala Eurovision 2019. Pe al doilea loc se situează John Lundvik, reprezentantul Suediei, cu melodia „Too late for love”, cotat cu 13% şanse la trofeul Eurovision. Podiumul este completat de Kate Miller-Heidke, reprezentanta Australiei, a cărei piesă, „Zero Gravity”, are şanse de 9% de câştig

Piesa Annei Odobescu „Stay”, cu care ţara noastră speră să se califice joi, 16 mai, în finala Eurovision 2019, este pe locul 31 din 34 în cotaţiile pariurilor.

Eurovision Song Contest este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere timp de peste şase decenii, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Anul trecut, reprezentanţii Republicii Moldova, membrii trupei ”DoReDos”, s-au clasat pe locul zece la Eurovision, cu piesa „My Lucky Day”.

Comentarii