Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Eurovision

27 Feb. 2020 / 13:49

Finala Naţională „Eurovision 2020” pe ultima sută de metri (FOTO)

Au rămas ore numărate până la cel mai grandios concurs de cântec din Republica Moldova. Cei 20 de participanţi sunt în febra pregătirilor, iar în aceste zile au loc repetiţii în studioul de la Moldova 1. Vedeţi mai jos ce am reuşit să surprindem din timpul probelor pentru marea finală din 29 februarie.„Suntem, deja, în a doua zi de repetiţie, astăzi este repetiţia pe sunet, participanţii au câte jumătate de oră pentru probă, iar între timp se lucrează la imaginile care vor fi proiectate pe ecrane. Se lucrează şi la ultimele retuşuri pentru decorul din camera verde. Sperăm că şi în acest an să avem un show extraordinar, echipa este pregătită bine şi deja aşteptăm să vedem cine este învingătorul.” ne-a declarat Teodor Guţu, co-cordonator de proiect.
 Am încercat să vorbim cu unii dintre participanţi pentru a afla cu ce mesaj vin ei în faţa publicului prin evoluţia lor pe scena Concursului Naţional „Eurovision 2020”.
 ”Piesa pe care o voi cânta este pe o tematică ecologică, voi cânta despre faptul că noi trebuie să fim mai atenţi la schimbările care se produc pe planeta noastră şi să nu ignorăm aceste schimbări. Vreau ca oamenii să înţeleagă că trebuie să avem grijă de mediul înconjurător şi să ne gândim ce lăsăm urmaşilor noştri”, a spus interpreta Maria Ciolac care va ieşi în scenă cu piesa „Our Home”
„Eu cred că mesajul piesei mele este unul actual şi anume e despre femei, despre puterea femeilor. Prin prestaţia mea vreau să transmit femeilor, nu doar din Republica Moldova, că noi suntem o forţă şi suntem pregătite să cucerim lumea”, a opinat Valeria Pasa, care va interpreta piesa  „It’s time”.
 „Eu cânt despre căldura sufletului, despre vară, despre dragoste şi vreau să-i îndemn pe toţi cei care mă ascultă să simtă vara în fiecare zi, să simtă căldura, să simtă dragostea şi să fie fericiţi”, ne-a vorbit Sasha Letty care va evolua cu piesa „Summer of love”
20 de participanţi vor cânta în finala Concursului Naţional „Eurovision 2020”, care va avea loc pe 29 februarie. Câştigătorul va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song Contest”, care se va desfăşura la Rotterdam.

 

Comentarii