Ştiri

Sursa imaginii: zf.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Internaţional

12 Mai 2019 / 17:20

Alertă de călătorie în Italia: Cod Portocaliu şi Galben de furtună

Cetăţenii români care călătoresc sau tranzitează în Italia sunt atenţionaţi că a fost emis, duminică, pentru mai multe regiuni ale Italiei, Cod Portocaliu şi Galben de furtună, precipitaţii şi vând puternic, scrie Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe din România informează cetăţenii români că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, condiţiile meteorologice se vor înrăutăţi începând cu data de 12 mai, cu vânt puternic şi scăderi de temperatură îndeosebi în regiunea Emilia-Romagna şi în regiunile din centrul şi sudul ţării.

Astfel, Serviciul de Protecţie Civilă italian a emis, pentru ziua de 12 mai, Cod Portocaliu de furtună, precipitaţii intense şi vânt puternic, în regiunile Emilia-Romagna şi Marche şi Cod Galben pentru regiunile Veneto, sudul Toscanei, Umbria, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria şi Sicilia.

Ministerul Afacerilor Externe din România a oferit detalii şi despre site-urile care pot fi accesate pentru a vedea starea vremii în Italia.

Comentarii