Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Internaţional

15 Sep. 2020 / 16:19

Avioane transformate în cafenele şi restaurante în Thailanda

Tot mai multe avioane scoase din circuitul comercial din Thailanda sunt transformate în cafenele şi restaurante. Şi cum oamenii duc dorul călătoriilor cu avionul, acestea se bucură de atenţia clienţilor. Aşa că în plină pandemie, thailandezii se bucură din nou de experienţa unei călătorii, servind o cafea, relatează Moldova 1.

Cu biletele de călătorie în mâini, thailandezii urcă scările unui avion-restaurant. La bord, clienţii sunt întâmpinaţi şi serviţi de stewardese. Avionul nu mai zboară însă, dar a fost transformat într-un restaurant de lux, aşa că mâncarea aleasă şi băuturile fine sunt garantate.

Într-o altă cafenea, situată la sediul companiei naţionale Thai Airways din Bangkok, clienţii par să fi dus dorul chiar şi mâncării servite în avion. Acum, aceştia savurează spaghete carbonara şi friptură de vită în stil thailandez, servite pe platouri din plastic de membrii echipajului. Sunt zeci de persoane care se ocupa de primirea şi servirea clienţilor, dar şi de pregătirea specialităţilor şi a băuturilor. Oamenii au de ales între a lua masa pe aripi sau în interiorul aeronavei. Experienţa este unică şi merită încercată, susţin turiştii care s-au „îmbarcat” în restaurantul-avion.

Închiderea graniţelor a afectat economia Thailandei care se bazează în mare parte pe sectorul turistic. Guvernul ia în calcul iniţierea unor „bule de călătorie” în parteneriat cu anumite ţări care au reuşit să ţină pandemia sub control.

Comentarii