Ştiri

Sursa imaginii: Huff.com

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Internaţional

12 Feb. 2019 / 10:58

Incendiu dramatic într-un hotel din India. Mai multe persoane au decedat

Un incendiu a izbucnit marţi într-un hotel din New Delhi, ucigând cel puţin 17 persoane şi rănind alte patru, a anunţat poliţia din India, ridicând noi întrebări despre standardele de siguranţă în hotelurile slab reglementate, ocupate de cei mai puţin înstăriţi, relatează Reuters şi Associated Press, potrivit Mediafax.ro

O mare parte din hotelul de 35 de camere fusese rezervat pentru o petrecere de nuntă. Printre morţi se află o femeie şi un copil care au încercat să scape sărind de la o fereastră, a informat Indian Express. Televiziunea a arătat imagini cu ferestrele sparte ale hotelului.

Virendra Singh, şeful adjunct al brigăzii de pompieri, a declarat că 35 de persoane au fost salvate din hotelul situat în cartierul comercial Karol Bagh. Majoritatea victimelor dormeau în momentul izbucnirii incendiului, care se consideră că a fost provocat de un scurtcircuit.

„Şaptesprezece oameni nu mai sunt, au murit din cauza sufocării, nu a focului", a adăugat Singh.

Săptămâna trecută, un incendiu a izbucnit într-un spital din suburbia Delhi, forţând evacuarea de urgenţă a pacienţilor, însă nimeni nu a fost rănit.

Incendiul de la Hotelul Arpit Palace a fost stins, dar autorităţile încă investighează cauza incendiului, a declarat comisarul adjunct de poliţie, Mandeep Singh Randhawa.

„Trebuie să verificăm stabilitatea structurii, să verificăm fiecare cameră", a afirmat Randhawa.

Comentarii