Ştiri

Sursa imaginii: digi24.ro

Postat de: trm.md

Ştiri / Internaţional

31 Mar. 2020 / 11:10

România: Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul celor decedaţi a ajuns la 68

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul celor care au decedat din această cauză ajungând la 68, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Ultimele trei persoane care au murit sunt o femeie de 73 de ani din judeţul Suceava, un bărbat de 69 de ani din judeţul Iaşi şi o femeie de 81 de ani din Mehedinţi.

Femeii de 73 de ani din judeţul Suceava i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Naţional "Cantacuzino". Femeia a fost confirmată pe 28 martie şi a murit pe 29 martie, ancheta epidemiologică fiind în curs.

Bărbatul de 69 de ani din judeţul Iaşi a fost testat cu rezultat pozitiv pe 28 martie. S-a internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi în data de 29 martie. Decesul a avut loc pe 30 martie. Bărbatul avea hipertensiune arterială.

Femeia 81 de ani din judeţul Mehedinţi era internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova. Acesteia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 28 martie care au fost testate la Institutul "Cantacuzino". A fost confirmată infecţia pe 29 martie şi a murit pe 30 martie. Avea ca antecedente patologice: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs.

Comentarii