Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

09 Dec. 2019 / 12:21

Află detalii despre Campania „Moldova 1 aduce Crăciunul”, astăzi la „Cine vine la noi?”

De luni până vineri, începând cu ora 17:20 vă invităm să urmăriţi în direct emisiunea „Cine vine la noi?” de la postul public de televiziune Moldova 1.

Moldova 1 ne îndeamnă să luminăm sărbătorile de iarnă cu o faptă bună şi să oferim un sprijin familiilor aflate în dificultate. Postul public de televiziune a iniţiat Campania „Moldova 1 aduce Crăciunul”, prin intermediul căreia îşi doreşte să ajute cinci familii aflate în dificultate. Pentru a afla mai multe detalii despre campanie urmăriţi emisiunea „Cine vine la noi?”.

Primul invitat al ediţiei de astăzi este interpreta Marina Dobzeu. Discutăm despre generozitate şi implicarea artiştilor în campaniile de caritate. 

Pe canapeaua din platoul emisiunii „Cine vine la noi?” vine şi Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei de caritate, împreună cu care vom discuta despre Campania „Moldova 1 aduce Crăciunul”. Cu ce a contribuit platforma ei pentru crearea acestei campanii de caritate, cum pot oamenii să doneze pentru a ajuta familiile social vulnerabile, dar şi alte informaţii, aflaţi de la invitata Doinei Stimpovschi, astăzi la Moldova 1.

Încheiem ediţia pe o notă pozitivă. Interpreţii Victoria Lungu şi Aurel Chirtoacă vin în studioul emisiunii cu un melodie în premieră. Despre ce piesă este vorbă şi cum a început colaborarea, aflăm din emisiunea „Cine vine la noi?”.

Petreceţi o seară de neuitat, alături de emisiunea „Cine vine la noi?”, începând cu ora 17:20 la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Nu rataţi ediţia din această seară a emisiunii „Cine vine la noi?”. Fiţi cu ochii pe postul public de televiziune şi on-line TRM.MD.

Comentarii