Ştiri

Sursa imaginii: aquarelle.md

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Moldova 1 Promo

24 Sep. 2020 / 14:27

„Cine vine la noi?”: Costi Burlacu şi Corina Ţepeş

În ediţia de astăzi, 24 septembrie, a emisiunii „Cine vine la noi?” îi spunem la mulţi ani interpretului Costi Burlacu, care este astăzi omagiat. Cum şi alături de cine îşi va sărbători interpretul ziua de naştere, dar şi ce cadouri a primit, ne spun în ceastă seară soţii Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, la „Cine vine la noi?”.

În ediţia de astăzi a emisiunii aflăm mai multe detalii despre masajul antiage de la Daria Goroşenco, specialist în masaj facial. Care este explicaţia efectului miraculos al masajului facial antirid, câte tehnici sunt, dar şi pe care le alegem, aflăm diseară, la „Cine vine la noi?”.

Pe final de ediţie, vă invităm să o cunoaşteţi pe Lucia Boaghe, artist plastic, stabilită în Marea Britanie. Revenită recent acasă, Lucia ne spune cum a găsit Republica Moldova, dar şi cât de mult contează anturajul, oraşul, ţara şi societatea pentru un artist. Este influenţată creaţia unui artist de locul unde se afla acesta? – Aflăm diseară, într-o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi?”.

Fiţi alături de noi în această seară, începând cu 17:20, în direct la Moldova 1 sau on-line pe www.trm.md.

Comentarii