Ştiri

Sursa imaginii: www.trm.md

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

15 Apr. 2019 / 09:05

Cum s-a schimbat viaţa unui cetăţean francez în urma postărilor de pe reţelele de socializare, aflaţi la „Focus Europa”

Luni, 15 aprilie, la emisiunea „Focus Europa” vă propunem să faceţi cunoştinţă cu Christian Page, un bărbat, care din cauza unor circumstanţe mai nefericite, a devenit una dintre miile de persoane fără adăpost. Acesta susţine, însă, că datorită postărilor de pe reţelele de socializare viaţa lui s-a schimbat radical, devenind, oarecum, vedetă pe internet. Cum a fost posibil, vă spunem în cadrul emisiunii, începând cu ora 20:25.

De asemenea, vă vom informa despre faptul că populaţia de lupi din Europa Occidentală este în creştere. Fapt încuviinţat de ecologişti, dar criticat de fermieri, care îi percep ca pe nişte fiare feroce, ce devorează animalele crescute de ei. În Suedia de exemplu, au loc dezbateri aprige referitoare la faptul dacă lupii ar trebui sau nu să fie sacrificaţi. Care sunt argumentele pro şi contra vedeţi la „Focus Europa”.

Mergem şi în ţara vecină, în Ucraina, acolo unde preşedintele în exerciţiu Petro Poroşenko şi candidatul la funcţia de preşedinte, Volodymyr Zelensky, se pregătesc pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, care urmează să aibă loc pe 21 aprilie. Vorbim la acest subiect cu oamenii de acolo şi vedem care sunt opiniile lor, referitor la acest scrutin.

În cadrul ediţiei, de luni, 15 aprilie, vom veni cu reportaje captivante şi din alte ţări, precum Polonia şi Italia.

Nu rataţi „Focus Europa”, emisiune difuzată la postul public de televiziune Moldova 1 şi on-line pe WWW.TRM.MD cu începere de la ora 20:25.

Comentarii