Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

21 Ian. 2020 / 13:35

Cum să transformi pasiunea în afacere, detalii marţi la „Cine Vine la Noi?”

Marţi, 21 ianuarie vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine Vine la Noi?” la Moldova 1.

Larisa Butucel, meşter handmade, creează decoruri din lut polimeric. Cine a învăţat-o şi a inspirat-o şi cum a reuşit să transforme pasiunea în afacere, aflaţi marţi la „Cine Vine la Noi?”.

Lutul polimeric este o formă de PVC amestecată cu plastifiant lichid, pentru a obţine un material de o consistenţă apropiată de cea a lutului. Numeroşi artişti, creatori de bijuterii ori decoraţiuni şi copii sunt fascinaţi de varietatea obiectelor pe care le pot realiza din acest lut.

Conform psihologilor, invidia este o reacţie emoţională negativă la calităţile, realizările sau posesiunile superioare ale altei persoane. Psihologul-practician, Ştefania Madan, vine să ne informeze cum să reacţionezi la invidie sau când simţi că eşti invidiat, care sunt beneficiile că eşti invidiat, dar şi cum scăpăm de invidie.

Pe final de emisiunea ne cântă Mario Caporaso. Totodată discutăm despre câtă putere, ambiţie şi muncă este nevoie pentru a face schimbări mari în viaţă, în bine.

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi?” marţi, 21 ianuarie, de la ora 17:20 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
 

Comentarii