Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

10 Aug. 2020 / 10:28

„Focus Europa”: Problemele cu care se confruntă marile oraşe

Luni, 10 august, vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii „Focus Europa”, în care moderatoarea emisiunii Leanca Laşco-Raţă a pregătit câteva reportaje despre problemele cu care de confruntă unele oraşe ale Europei.

Londra nu e doar capitala Marii Britanii, dar şi oraşul cu cele mai mari ambuteiaje. Numai anul trecut şoferii din Londra au trebuit să stea în jur de 150 de ore blocaţi în trafic. Care sunt pagubele aduse oraşului în urma acestor mari ambuteiaje, aflaţi în ediţia de luni.

Continuăm emisiunea şi aflam mai multe detalii despre bucătăria franceză. Vorbim mai detailat despre cei care fură şi apoi vând pe piaţa neagră stridiile, încălcând legea şi afectând astfel bussnesul local.

Pe parcursul emisiunii aflaţi o istorie cutremurătoare care a avut loc în Elveţia despre cum mii de oameni, adulţi şi copii, au fost magirnalizaţi de societate prin ceea ce birocraţii fără inimă au ales să numească "îngrijire administrativă".

Pe final de emisiune urmărim un reportaj despre situaţia în care se pomenesc de cele mai multe ori copii romi din Bulgaria. De ce aceşti copii o duc de pe o zi pe alta şi de ce speranţa la un viitor mai bun este practic incertă, aflaţi în ediţia de luni a emisiunii „Focus Europa”.

„Focus Europa” este un proiect realizat de Deutsche Welle în parteneriat cu Compania Teleradio Moldova. Emisiunea este moderată de Leanca Laşco şi poate fi urmărită în fiecare luni, la Moldova 1 sau online pe trm.md, începând cu 20:25.

Comentarii