Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

09 Feb. 2019 / 15:30

„Moldovenii de Pretutindeni”: Cunoaşte-l pe Vitalie Ciupac, cel care a dezvoltat o afacere în marketingul digital la Toronto

Biroul Relaţii cu Diaspora este o subdiviziune a Cancelariei de Stat care coordonează politicile de stat în domeniul diasporei. Strategia de organizare şi funcţionare combină modele de lucru cu diaspora, recunoscute pe plan international. În acest context capacităţile diasporei sunt consolidate prin dezvoltarea asociaţiilor, comunităţilor, dar şi prin diverse programe. Cum sunt implementate acestea la modul practic, dar şi ce obiective îşi propun reprezentanţii instituţiei pentru anul 2019, aflaţi duminică, 10 februarie de la invitata emisiunii „Moldovenii de pretutindeni”, Zoia Tulbure, şef-interimar al Biroului Relaţii cu Diaspora.

Tot în cadrul ediţiei discutăm în detalii şi despre Memorandumul de Înţelegere între Biroul Relaţii cu Diaspora şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni din România, care a fost semnat în toamna anului 2018. Ce beneficii au conaţionalii noştri  în urma implementării acestui acord, aflaţi, începînd cu ora 12:00 la emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”.

De asemenea, vă propunem spre vizionare istoria lui Vitalie Ciupac, un moldovean care şi-a dezvoltat o afacere în domeniul consultanţei în marketing şi vînzări la Toronto, prin intermediul programului Diaspora Engagement Hub. Cum i-a reuşit acest lucru vă spunem în emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”, difuzată la postul public de televiziune Moldova 1.

Spre final, jurnalista Lucia Ciobanu vă aduce cele mai noi informaţii din viaţa diasporei.

Urmăriţi emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”, duminică, 10 februarie, ora 12:00 sau on-line pe TRM.MD

 

Comentarii