Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

15 Mai 2019 / 11:12

O discuţie despre familie, miercuri la „Cine vine la noi?” cu psihologul Ştefan Popov

Miercuri, 15 mai vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi?”. Aşa cum deja v-am obişnuit, în platou avem invitaţi deosebiţi care vin cu diverse sfaturi şi informaţii utile din diverse domenii ale vieţii cotidiene.

În debutul emisiunii, dansăm şi discutăm despre dans cu unul dintre cei mai cunoscuţi dansatori din Moldova. Este vorba despre Iulian Ţurcanu, care ne va dezvălui ce surprize pregăteşte tuturor amatorilor de dans, pe data de 19 mai curent. Fiţi primii care aflaţi, urmărind emisiunea „Cine vine la noi?”

Ulterior, vă propunem o discuţie despre familie, relaţiile dintre soţi şi nevoile în cuplu. Ce trebuie să facem ca să menţinem flacăra iubirii aprinsă cât mai mult timp, cum depăşim situaţiile de conflict mai uşor, care este diferenţa dintre o familie modernă vs una tradiţională, ne va spune psihologul Ştefan Popov, invitat la emisiunea „Cine vine la noi?”

Spre final îl ascultăm şi vorbim cu interpretul Sergiu Ţurcanu, despre solidaritatea moldovenilor, despre capacitatea lor de a se uni pentru o cauză nobilă şi aflăm dacă există cu adevărat solidaritate în breasla artiştilor.

Totodată, discutăm şi despre Eurovision 2019. Cum apreciază evoluţia concurenţilor din prima semifinală, dar şi cât de mari sunt şansele Annei Odobescu de a se califica în finală, aflăm de la Sergiu Ţurcanu.

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi?” care începe la ora 17:20 la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii