Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

14 Noi. 2019 / 13:36

Premieră muzicală de la trupa Akord la „Cine Vine la Noi?”

Joi, 14 noiembrie, vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine Vine la Noi?” de la Moldova 1.

În anul 1995, la data de 16 noiembrie a fost proclamată Ziua Internaţională a Toleranţei. În acest context, Centrul Casa Speranţei organizează o acţiune de sensibilizare a comunităţii privind necesitatea de a manifesta comportament şi atitudine faţă de copii care au lumea lor interioară. Detalii despre această acţine aflaţi de la invitatele emisiunii Cristina Pâslaru, mama unui copil cu autism şi Daniela Danu, voluntară la Centrul de reabilitare şi socializare a copiilor cu cerinţe educative speciale.

Diabetul zaharat este un sindrom caracterizat prin valori crescute ale concentraţiei glucozei în sânge şi dezechilibrarea metabolismului. Teodora Terenti, medic endocrinolog la Spitalul Clinic Republican, vine în platoul emisiunii pentru a ne spune cum trebuie să ne apărăm de această boală, factorii de risc, primele simptome, dar şi cum te înveţi să trăieşti cu această boală.

Spre final trupa Akord care s-a relansat într-o nouă componenţă, ne aduc în tremieră noul videoclip „Zboară fluturi”. Cine este noul membru al trupei, unde a fost produs noul clip, unde a fost filmat şi alte detalii aflaţi la emisiunea „Cine vine la noi?”.

Urmăriţi emisiunea „Cine vine la noi?” în fiecare zi, de luni până vineri cu începere de la ora 17:20 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
 

Comentarii