Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

30 Iun. 2020 / 11:43

Premieră muzicală de la trupa Akord, marţi, la „Cine vine la noi”

Membrii trupei Akord intră în legătură directă cu noi şi ne vorbesc despre noua lor melodie. Cum se numeşte piesa şi care este semnificaţia titlului, cum au avut loc filmările videoclipului, cu cine au colaborat, dar şi cum au reuşit să înregistreze piesa în această perioadă grea, aflaţi în ediţia de marţi a emisiunii „Cine vine la noi”.

Interpreta Valentina Volontir ne spune despre diploma de onoare cu care a fost distinsă din partea municipalităţii. Pentru ce merite a primit-o, aflaţi la emisiunea „Cine vine la noi”.

În ce condiţii un bărbat din Republica Moldova îşi poate lua concediu de paternitate, căt durează şi ce posibilităţi are, ne spune Eduard Mihalaş, analist de programe la Fondul ONU pentru Populaţie în Moldova.

Pe final de emisiune, luăm legătura cu psihologul Rodica Rudei, discutăm despre roulul de tată şi aflăm care sunt beneficiile prezenţei figurii paterne în educaţia copilului.

Emisiunea este moderată de Doina Stimpovschi şi poate fi urmărită, începând cu 17:20, la Moldova 1 sau online pe trm.md.

Comentarii