Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Moldova 1 Promo

17 Sep. 2020 / 09:45

Prezentatoarea TV şi actriţa Roxana Caraiman, din România, la „Cine vine la noi?”

Vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi?” cu Doina Stimpovschi. De această dată, invitată în studioul nostru va fi Roxana Caraiman, prezentatoarea TV, actriţa, dar şi moderatoarea Festivalului Internaţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, care se desfăşoară în aceste zile în Republica Moldova. Roxana Caraiman prezintă de mai mulţi ani la rând concertele din cadrul festivalului. Cum s-a transformat această colaborare într-o tradiţie, dar şi ce o face să revină în fiecare toamnă la Chişinău, vedeţi în această seară, la Moldova 1.

Pe 25, 26 şi 27 septembrie, comunitatea Run Pink Moldova organizează un eveniment caritabil dedicat femeilor diagnosticate cu cancer mamar la noi acasă - Race for the Cure sau Cursa pentru Vindecare, organizat în parteneriat cu Think Pink Europe. Race for the Cure este cea mai mare mişcare internaţională dedicată acestei cauze, fiind implicaţi peste 850 mii de participanţi. Vom discuta cu Dorina Baltag, conaţională a noastră stabilită în Regatul Ţărilor de Jos. Ea a trecut prin cancer şi a supravieţuit, iar din 2017, în fiecare an, se dedică comunităţii Run Pink Moldova, ajutând astfel femeile care suferă de cancer la noi acasă. Mai multe, vedeţi la „Cine vine la noi?”.

Tot în această ediţie, aflăm detalii despre Chişinăul interbelic împreună cu istoricul Sergiu Musteaţă, care a lansat un nou volum de carte „Identităţile Chişinăului”.
 

Comentarii