Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

14 Mar. 2019 / 17:57

Sándor Szabó, ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, în ospeţie la „Bună Dimineaţa”

La data de 15 martie a fiecărui an este marcată Ziua maghiarilor de pretutindeni şi este sărbătorită de etnicii ungari din toată lumea. Abordăm acest subiect împreună cu invitatul emisiunii „Bună Dimineaţa” Sándor Szabó, ambasadorul Ungariei în Republica Moldova. De asemenea, aflăm care este însemnătatea acestei zile dar şi cum va fi marcată în ţara noastră.

Continuăm emisiunea cu o veste frumoasă. Studenţi ai Colegiului Naţional de Comerţ dar şi elevi de la Şcoala Profesională Nr. 2 au revenit recent în ţară de la Festivalul Internaţional Culinar „BestCookFest-Podillia” cu mai multe medalii de aur şi argint. În cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa” vă propunem să-i cunoaşteţi pe cei care ne duc faima ţării în lumii prin arta culinară, dar şi pe cei care îi învaţă să îmbrăţişeze această meserie. Ne vor spune cu ce bucate au reuşit să impresioneze juriul de acolo dar şi alte detalii picante din spatele concursului.

Mâine, 15 martie, la cea mai matinală emisiune de la Moldova 1 vine şi Valeria Marcu, interpeta care a adus acasă marele trofeu „Mărţişor Dorohoian”, obţinut în urma celei de-a 36 ediţie a Festivalului cu aceiaşi denumire, desfăşurat în România. Ce piese a interpretat cântăreaţa şi ce oportunităţi s-au iscat în urma victoriei, aflaţi chiar de la ea.

Spre final ne ridică buna dispoziţie interpreta de muzică populară Tatiana Martin.

Fiţi cu ochii pe emisiunea „Bună Dimineaţa” cu începere de la ora 6:55 difuzată la postul public de televiziune Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii