Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

25 Mai 2020 / 07:50

Sinteza zilei, în fiecare seară la „Mesager”

Ştiri de ultimă oră, reportaje de la diverse evenimente din ţară, interviuri cu cetăţeni simpli, politicieni şi oficiali de rang înalt - pe toate le puteţi vedea, seară de seară, în cadrul principalului buletin informativ al zilei, „Mesager”, difuzat la postul public de televiziune, Moldova 1.

Prezentatorii Elena Băncilă, Ion Botnaru şi Leanca Laşco-Raţă intră în emisie directă, începând cu ora 19:00, şi vă informează despre toate evenimentele care au loc pe parcursul zilei. Iar reporterii „Mesagerului” sunt mereu în căutare de informaţii de interes public, se deplasează în toate regiunile ţării şi vă relatează istoriile oamenilor din mai multe domenii de activitate - agricol, economic, social.

Pe de altă parte, bat la uşa autorităţilor publice centrale şi locale, le solicită opiniile, fac investigaţii, astfel încât telespectatorii să fie informaţi obiectiv, imparţial şi echidistant. 

Un om informat este un om puternic! Urmăreşte zilnic „Mesager”, începând cu ora 19:00, la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii